machiaje-brasov.roTRATAMENTE FACIALE

Folosesc produse cosmetice profesionale de calitate care au fost testate de cosmeticieni din întreaga lume și pe care le adaptez necesităților individuale ale clientelor.

Pentru a beneficia de rezultate bune în urma folosirii produselor cosmetice recomand un peeling cu enzime (jojoba, papaya), care are rolul de a curăța tenul în profunzime de celulele moarte, iar acest lucru îl efectuez cu un instrument special, ce are și rolul de a efectua extracțiile necesare (comedoane, curățarea porilor închiși).

Tratamentul de curățare profundă include:
- demachiere
- nivelare ten, gomaj
- peeling
- extracții comedoane, curățare pori închiși
- masaj facial
- aplicare tratament fiola concentrată adaptată tipului de ten
- aplicare mască de curățare profundă/calmantă/de regenerare (după caz)
- aplicare tratament fiolă concentrată adaptată tipului de ten
- aplicare cremă hidratantă/de protecție

Te poți bucura și de alte tratamente faciale precum:
- tratament de depigmentare și regenerare
- tratament pentru cuperoză
- anti-age lifting
- tratamente pentru acnee

tratament facial - se aplica ser de calmare dupa extractieVezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamente


MEZOTERAPIE

Aparatul de mezoterapie virtuală MesoSonix de la Rowe aduce unic în estetica aplicată îmbinarea a nu mai puțin de 4 terapii spectaculoase pentru MesoSonix mezoterapie virtuală, tratamente cu maxim de eficiență:

- Mezoterapie virtuală ce acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoza, care se poate efectua atât facial cât și corporal datorită celor două capete de tratament. Pentru această terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment și cuperoza.

- Tratament ultrasunete ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal - anticelulitice și antivergeturi; tratament ultrasunete facial - antirid) în profunzime, la 3-4 centimetri sub nivelul pielii.

- CrioCool - Stimularea circulației sanguine prin dermocrioforeză;

- Terapie LED - Fotonii de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.


tratament facial - se aplica ser de calmare dupa extractieVezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamenteEPILARE CU CEARĂ

Poți avea parte de epilare cu ceară de unică folosință, care nu irită și lasă pielea catifelată. Nu ezita să mă contactezi. Toate clientele care au avut parte de epilat au revenit cu multă plăcere.

Vezi prețuri pentru epilare cu cearăMACHIAJ PROFESIONAL

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi deoarece tenul are nevoie de o pregătire specială pentru ca machiajul să reziste. Aspectul tenului trebuie să fie natural și trebuie corectate eventuale imperfecțiuni. Avantajul mireselor este că pot alege orice tip de machiaj ce le caracterizează personalitatea, dar și de a scoate în evidență trăsăturile frumoase ale miresei.

Realizez machiaj clasic, în creion și în acuarelă. Sunt de părere că machiajul trebuie în primul rând să reflecte trăsăturile persoanei, să existe o armonizare cu personalitatea și fizionomia persoanei, însă și cu dorințele acesteia. Machiajul în acuarelă conferă rezistență și dă culoare tenului tău.


machiaj mireasa realizat in tehnica creion

Vezi Galerie foto machiaje   |   Vezi Prețuri machiaj


Se pot spune multe în cuvinte, însă cel mai mult vorbesc imaginile. Vezi machiajele realizate la meniul Galerie foto machiaje.