Buzea Elena Make-up artist | Tel. 0724099729
Machiaj | Tratamente faciale | Mezoterapie | Epilat
Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului nr. 23
  Acasa Machiaj Tratamente faciale Mezoterapie Galerie foto Preturi Contact  
 

Fotografii recente

Alt machiaj
  • Machiaj de mireasa in acuarela
Alt machiaj
 
Vei fi mireasa? Sfaturi practice pentru ziua nuntii - partea I
19 iunie 2014
288 vizualizari

Cum ne imaginam noi fetele ziua nuntii? Cum ne-o imaginam cu ani inainte sa se intample?... Ne gandeam ca va fi o zi frumoasa, calduroasa, in care noi vom fi in centrul atentiei, ca vom face fotografii si vom ramane cu amintiri placute. Ne asteptam ca vom petrece momente frumoase cu cei din jur si vom dansa pe tot parcursul petrecerii de nunta, si ca toata lumea invitata la nunta va fi multumita si fericita pentru momentul fericit din viata noastra. Sa fie insa asa in realitate?

Avand ocazia sa machiez mirese am observat in unele situatii ca ele sunt cele care se implica in toata organizarea nuntii, iar tot ce se organizeaza se decide ATUNCI, in ziua nuntii, iar mireasa este elementul cheie in toata organizarea. "Unde sunt florile? Unde se pun baloanele? Care e numarul de telefon al lui X..." Pana atunci nimeni nu s-a gandit la asta. Acum este momentul "prielnic" ca mireasa sa ofere astfel de informatii. Iar mireasa in loc sa fie linistita in timp ce este aranjata si machiata se ocupa de telefoane, discutii si este pe moment ce trece tot mai agitata si nervoasa.
Ce s-ar putea face in acest domeniu ca in ziua nuntii o mireasa sa fie oarecum mai linistita si mai relaxata? Asta daca putem vorbi de relaxare in ziua propriei nunti... ;)

Discutam intr-o serie de articole cateva aspecte practice ce vor fi utile multor mirese in pregatirea celei mai frumoase momente din viata lor. Astazi discutam despre o buna organizare a activitatilor din timp. De ce este necesar acest lucru?

Imagineaza-ti ca mai sunt cateva ore si trebuie sa ajungi la cununia civila, insa nimeni din jurul tau nu stie de unde trebuie luat buchetul: l-ai comandat, l-ai achitat, insa trebuie doar ca cineva sa mearga dupa el. Insa cine? Mireasa este prinsa la coafor si merge apoi la machiaj. Si chiar daca ar fi cineva sa mearga dupa buchet: stie de unde sa il ia? Cine sa ii explice? Si cand? Cand ar trebui discutate toate aceste detalii?... In timp ce mireasa este la coafor sau la machiaj?... Sau poate cand ajunde la Primarie in timpul cununiei civile?...

Cat de usor este daca mirele si mireasa fac impreuna o lista cu toate aspectele care sunt implicate in organizarea nuntii si stabilesc cine si cum trebuie sa se achite de ele. Spre exemplu, legat de buchet, poate fi rugata o prietena de familie sa mearga cu masina la o anumita locatie si la o anumita ora, astfel incat mirele si mireasa nu trebuie decat sa verifice daca persoana respectiva s-a ocupat de sarcina repartizata. Dar avand in vedere ca sunt multe sarcini mici care trebuie rezolvate in termen scurt, o alta solutie este ca o alta persoana din familie sa se ocupe si de verificarea anumitor detalii, astfel incat mirele si mireasa sa se poata concentra pe lucrurile mai importante: fotografii, invitati sau alte aspecte care ii privesc in mod direct.

Asadar un prim aspect este organizarea lucrurilor de rezolvat cu mult timp inainte, iar lista aceasta este usor de facut deoarece 90 la suta dintre lucrurile din ea sunt previzibile cu luni inainte: de unde pleaca invitatii, cine ii duce cu masina, cine dintre ei nu are masina, stiu toti unde trebuie sa ajunga, cine sa ii informeze, etc... Exista lucruri care apar pe ultimul moment (acel 10 la suta): intervine o situatie neprevazuta: o masina nu mai merge, s-a stricat ceva, s-a rupt ceva, se pierd anumite lucruri... Daca se vor intampla astfel de lucruri (ceea ce este destul de putin probabil) se va gasi cineva sa le rezolve, insa cine se ocupa de restul de 90 la suta?

Lista poate fi intocmita din timp si repartizata la persoane de incredere din familie sau dintre prieteni. Astfel, fiecare isi cunoaste rolul si mirele si mireasa se pot intr-adevar bucura de ziua nuntii lor.

Intr-un articol viitor discutam alte aspecte practice legate de organizarea unei nunti.


Poate te intereseaza si...

Tratament de curatare/hidratare pentru perioada rece (29 ianuarie 2015) 406 vizualizari
Ai o urgenta si nu ai mai gasit o ora disponibila? Vezi ce poti face (06 august 2016) 302 vizualizari
Ce include un tratament de curatare profunda (20 septembrie 2013) 261 vizualizari
Sugestii practice pentru ca tenul tau sa para mai tanar (08 august 2012) 254 vizualizari
Sugestii in materie de ingrijire si infrumusetare: fondul de ten (21 aprilie 2014) 229 vizualizari
Sugestii in materie de ingrijire si infrumusetare: demachierea si importanta cremei de fata (05 mai 2014) 214 vizualizari
Sugestii in materie de ingrijire si infrumusetare: importanta rujului si mascara (12 mai 2014) 213 vizualizari
Cum alegem machiajul in functie de culoarea parului, pentru par saten aramiu? (30 iulie 2012) 205 vizualizari
Cum alegem machiajul in functie de culoarea parului, pentru par saten inchis? (25 iulie 2012) 203 vizualizari
Doresti un machiaj profesional care sa reziste? (26 septembrie 2013) 191 vizualizari
 
 
Noutati/Promotii

Programare

Promotia curenta

Articole recente

Sugestii utile

22 ianuarie 2018
 


@machiaj brasov 2018 - Machiaje - Machiaj - Tratament facial - Mezoterapie - Epilare - Pensat - Brasov Cartiere: Astra, Bartolomeu, Blumana, Centrul Vechi, Centrul Civic, Cetate, Craiter, Darste, Noua, Poiana Brasov, Stupini, Schei, Timis-Triaj, Tractorul, Valea Cetatii (Racadau). Servicii cosmetice - Tratamente faciale - Mezoterapie - Machiaj profesional - Machiaj - Machiaj ocazii speciale - Machiaj mirese - Machiaj de seara - Machiaj de zi - Epilat cu ceara - Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului 23 Brasov