Buzea Elena Make-up artist | Tel. 0724099729
Machiaj | Tratamente faciale | Mezoterapie | Epilat
Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului nr. 23
  Acasa Machiaj Tratamente faciale Mezoterapie Galerie foto Preturi Contact  
 

Fotografii recente

Alt machiaj
  • Machiaj de mireasa in acuarela
Alt machiaj
 
Machiaj
Dorim sa stralucim cu fiecare ocazie, sa fim in centrul atentiei tuturor, mai ales cand participam la evenimente speciale care vor ramane imortalizate in fotografii. Machiajul trebuie sa reflecte propria personalitate si sa reziste.

Machiajul de seara este prilejul ideal de a scoate in evidenta trasaturile fetei accentuand buzele sau ochii. Machiajul de seara reprezinta mai mult decat aplicarea rapida a unui fond de ten, o singura nuanta de fard sau de ruj. Machiajul de seara trebuie sa-ti confere o prezenta mai puternica decat cel standard, el trebuie sa fie ceva mai intens. Se cere ca acest tip de machiaj sa fie deosebit, fantezist, plin de culoare si indrazneala, sclipitor in nuante. Scopul acestuia este de a pune in evidenta trasaturile chipului.

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi deoarece tenul are nevoie de o pregatire speciala pentru ca machiajul sa reziste. Aspectul tenului trebuie sa fie natural si trebuie corectate eventuale imperfectiuni. Avantajul mireselor este ca pot alege orice tip de machiaj ce le poate caracteriza personalitatea, dar si de a scoate in evidenta trasaturile frumoase ale miresei.

Realizez machiaj clasic, in creion si in acuarela. Sunt de parare ca machiajul trebuie in primul rand sa reflecte trasaturile persoanei, sa existe o armonizare cu personalitatea si fizionomia persoanei, insa si cu dorintele acesteia. Machiajul in acuarela confera rezistenta si da culoare tenului tau.
 
 
Noutati/Promotii

Programare

Promotia curenta

Articole recente

Sugestii utile

22 ianuarie 2018
 


@machiaj brasov 2018 - Machiaje - Machiaj - Tratament facial - Mezoterapie - Epilare - Pensat - Brasov Cartiere: Astra, Bartolomeu, Blumana, Centrul Vechi, Centrul Civic, Cetate, Craiter, Darste, Noua, Poiana Brasov, Stupini, Schei, Timis-Triaj, Tractorul, Valea Cetatii (Racadau). Servicii cosmetice - Tratamente faciale - Mezoterapie - Machiaj profesional - Machiaj - Machiaj ocazii speciale - Machiaj mirese - Machiaj de seara - Machiaj de zi - Epilat cu ceara - Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului 23 Brasov