Buzea Elena Make-up artist | Tel. 0724099729
Machiaj | Tratamente faciale | Mezoterapie | Epilat
Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului nr. 23
  Acasa Machiaj Tratamente faciale Mezoterapie Galerie foto Preturi Contact  
 

Fotografii recente

Alt machiaj
  • Machiaj de mireasa in acuarela
Alt machiaj
 
Machiaje realizate (Prezentare)

Prezentare foto machiaje realizate in 2014Programeaza-te acum

Programari actualizate astazi la 19:32

Noutati
Pentru servicii de epilare cu ceara, pensat, tratamente faciale sau machiaj ma gasiti la Salon Fely Style, str. Zizinului 23, Brasov. La meniul Contact poti vizualiza locatia Salonului pe harta Google Maps, precum si codul QR prin care poti adauga rapid datele mele de contact (care includ si locatia GPS a Salonului) in agenda ta telefonica .

Verifica online orele la care sunt disponibila si sunati-ma pentru a face o programare. Daca nu gasesti o ora convenabila suna-ma si gasim impreuna o posibilitate!


Oferte si promotii
OFERTA LUNIILOR MARTIE SI APRILIE 2017

Tratamentul de curatare in profunzime a tenului in combinatie cu o sedinta de mezoteraperie pe baza de seruri (acid hialuronic, rubin, aur, safir) este acum la doar 135 lei in loc de 220 lei.

Va astept la tratament.

Buzea Elena


Ultimul articol publicat:
Ai o urgenta si nu ai mai gasit o ora disponibila? Vezi ce poti face

06 august 2016
Ai o urgenta si nu mai gasesti o ora disponibila? M-ai sunat si nu am mai gasit un loc liber pentru tine, insa chiar ai dori sa te pot prelua? EXISTA O VESTE BUNA: Mai exista totusi o posibilitate!

Este posibil ca o alta clienta sa ma anunte ca nu mai ajunge: in acest caz functia de notificare de urgenta prin email te va notifica ca a aparut o posibilitate la ora respectiva. Tot ce ai de ...

Citeste mai mult

Vrei sa ai un machiaj special in ziua nuntii tale?
Te poti bucura de experienta unui makeup artist profesionist. Realizez machiaje profesionale: machiaj pentru mirese, machiaj pentru ocazii speciale sau, la solicitare, orice alt tip de machiaj. Folosesc produse cosmetice profesionale, precum Atelier Paris, Parisax, ce pun in valoarea frumusetea naturala.
Citeste mai mult

Tenul tau are nevoie de o mica atentie?
Pielea este considerata un "mozaic de necesitati dintre cele mai diverse" a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie. Folosesc produse cosmetice profesionale de calitate superioara care au fost testate de cosmeticieni din intreaga lume si pe care le adaptez necesitatilor individuale ale clientilor: Janssen Cosmetics - Germania, PostQuam Professional - Spania si Albert d'Arnal - Spania. Te poti bucura de tratamente faciale precum: curatare profunda a tenului (peeling), depigmentare si regenerare pentru ten pigmentat, tratamente pentru acnee si impotriva ridurilor, si nu in ultimul rand, tratament anti-age lifting. Respectul pentru personalitatea clientilor este criteriul pe care se intemeiaza orice tratament cosmetic.
Citeste mai mult

Ultimele articole publicate sunt:
Ai o urgenta si nu ai mai gasit o ora disponibila? Vezi ce poti face (06 august 2016)
Tratament de curatare/hidratare pentru perioada rece (29 ianuarie 2015)
Vei fi mireasa? Sfaturi practice pentru ziua nuntii - partea I (19 iunie 2014)
 
 
Noutati/Promotii

Promotia curenta

Articole recente

Sugestii utile

22 ianuarie 2018
 


@machiaj brasov 2018 - Machiaje - Machiaj - Tratament facial - Mezoterapie - Epilare - Pensat - Brasov Cartiere: Astra, Bartolomeu, Blumana, Centrul Vechi, Centrul Civic, Cetate, Craiter, Darste, Noua, Poiana Brasov, Stupini, Schei, Timis-Triaj, Tractorul, Valea Cetatii (Racadau). Servicii cosmetice - Tratamente faciale - Mezoterapie - Machiaj profesional - Machiaj - Machiaj ocazii speciale - Machiaj mirese - Machiaj de seara - Machiaj de zi - Epilat cu ceara - Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului 23 Brasov